Det jeg er allermest ked af ved min deltagelse i børne mgp.

Ellos lækkerier

Jeg er så småt ved at være på plads på mit lille værelse. Og jeg glæder mig så meget til at vise jer billeder af det, når jeg er helt færdig. Men det er jeg altså ikke helt endnu. Men der går nok ikke så længe. Jeg mangler lige nogle ting, som gør at jeg vil vente med at vise jer det. Men det bliver så fint tror jeg! Og hvis du tænker om det ikke er ved at være lang tid siden jeg flyttede ind i lejligheden, så har du helt ret. Det er bare mig som er så langsom.
Kan i huske mit sidste indlæg, hvor jeg skrev om tre lampe jeg lidt havde i tankerne? Indlægget er herinde Nu har jeg nemlig fundet den ene af dem hjem, og jeg synes den er endnu smukkere i virkeligheden, heldigvis! Den passer så godt ind i min lille hule, omringet af stearinlys, varme og mine nye flotte billeder på væggen.

collageddd
Det runde bord kan du få herinde // den lille fine marmor marmor krukke kan du få herinde // Den enorm flotte lampe kan du få herinde.

Jeg bliver nødt til at fortælle jer en lille ting jeg gør, hver gang jeg besøger ellos hjemmeside. Det er måske den side jeg besøger allermest, og det ved de selv hvis de søger på min ip adresse inde i deres system, haha. Anyways, den lille ting jeg gør hver gang jeg er inde på ellos hjemmeside er at søge på “marmor”, fordi så kommer alle de så flotte produkter med marmor. Og jeg elsker marmor. Det ville ikke gøre mig noget hvis hele min lejlighed var ren marmor. Marmor miksede med marokkansk stemning. Hvis det overhovedet giver mening?  Men i skal derfor ikke snydes for de smukke produkter jeg har fundet. Og selvfølgelig alt sammen med guld på sig! Og så fik jeg vidst også lige skrevet marmor et par gange…. 😉

Jeg endte med at bestille denne flotte lampe hjem, som jeg er vild glad for. Lampen kan i få HERINDE. Pssst.. Den er sat ned med 45%!!!
91-1278
Sponsoreret, men altid med min egen mening og valg af produkter!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det jeg er allermest ked af ved min deltagelse i børne mgp.