SE MIT NYE HÅR!

7 vaner jeg SKAL gøre.

fotografi-den-14-11-16-kl-12-22-3

Jeg tænker alle har hver deres ting som de gør fordi det er blevet en vane eller har været en vane i mange år. Jeg synes egentlig det er lidt sjovt, hvordan man har nogle ting som skal gøres på en bestemt måde, eller noget man gør hvis man føler ubehag over et eller andet. Jeg har i hvert fald nogle tanker som jeg skal gøre. Og det synes jeg i skulle læse om.

1) Hvis jeg går forbi en stor gruppe mennesker i byen, tager jeg tit min mobil frem og lader som om jeg skriver sms’er. Primært hvis det og i weekenderne og folk er fulde.
2) Jeg tager min dyne op over hovedet når jeg sover om natten. Det er noget jeg har gjort siden jeg var lille fordi jeg den gang, var bange for der kom vampyrer og spiste mit øre. Og nu gør jeg det stadig fordi er en vane og en tryghed for mig.
3) Jeg skal drikke et stort glas vand hver morgen som det første. Alt andet føles mærkeligt hvis ikke det er gjort.
4) Jeg skal have min mobil med mig, når jeg skal op på vores meget uhyggelige og slidte loftrum for at vaske tøj. Bare lige HVIS der kommer et genfærd og tager mig, så kan jeg lige nå at ringe til nogen og fortælle det, haha.
5) Jeg skriver til min kæreste hvis jeg tager et bad, bare lige så han ved at hvis jeg ikke svare ham, så er det derfor.
6) Jeg skal have minimum 3 dage om uden hvor jeg ikke har noget make-up på. Ellers føler jeg min hud, ikke kan ånde.
7) Total kliche. Men hvis jeg sover alene, har jeg altid en lampe tændt. Og hvis det stod til mig, så sov min kæreste og jeg også altid med lyset tændt.

fotografi-den-14-11-16-kl-12-28-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SE MIT NYE HÅR!