Billeder fra "til middag hos". + links til tøj!

Broccoli/blomkålssalat med broccoli/kylling frikadeller.

Jeg var virkelig i tvivl om hvordan overskriften skulle lyde, fordi jeg så gerne ville have det hele med! For der er jo også kikærter i min salat. Men det blev simpelthen for lang en overskrift, haha.
Forleden dag spiste vi det her mad to dage i træk fordi det var så lækkert og utroligt nemt at lave. Og så kunne vi også godt tænke os at få nogle gode grøntsager i vores krop, som ville fylde en masse i maven så vi blev mætte. Det resulterede i at vi lavede den lækreste salat med broccoli. Dertil lavede vi også kylling frikadeller med broccoli og løg. Og det smagte så dejligt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg skriver “vi”, så mener jeg naturligvis min kæreste og jeg. Min kæreste stod for frikadellerne og jeg stod for salaten. Jeg lavede salaten sådan: Broccolien og blomkålen skar jeg i små stykker. Derefter tog jeg min kikærter som jeg havde købt på dåse. Jeg kunne godt lave dem selv, men fordi de skal stå et døgn, så blev det dem på dåse. Kikærter blandede jeg sammen med broccolien og blomkålen og tog derefter nogle mandler som jeg skar i små stykker og puttede i og nogle tørrede tranebær kom jeg også. Til sidst blandede jeg noget skyr i det med salt og peber og kom nogle græskarkerner på toppen. NEMT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllingfrikadellerne lavede vi sådan: Kyllingefars, lidt mel, 3 æg, skær læg i små stykker, skær broccolien i bitte små stykker (eller hvis du har en blender) hvidløg, salt og peber. Så skal det bare blandes sammen, og derefter på panden. Mums!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

   

2 kommentarer

 • M

  Nu kan det godt være jeg spørger dumt, men hvor kommer kyllingen ind i billedet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Haha, jeg har simpelthen bare glemt at skrive “kyllingefars”… Men det skal der selvfølgelig til for at kunne lave kyllingfrikadeller 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra "til middag hos". + links til tøj!