En julegave som er god til alle!

Det jeg er allermest ked af ved min deltagelse i børne mgp.

De fleste ved hvor glad jeg har været for min deltagelse i børne mgp i 2003. Det har gjort så mange gode ting for mig, og det er grunden til hvor jeg er den dag i dag. Og gruden til jeg kan have sådan en stor blog, hvor jeg har så mange dejlige mennesker som jer, der gider at læse med hver dag. Jeg har haft en fantastisk rejse med børne mgp, optrådt i forskellige lande og udgivet 5 børne albums, som alle solgte guld og platin!
MEN det som jeg stadig tænker tilbage på, hvor underligt det end kommer til at lyde, det er at da jeg fik af vide at jeg havde vundet og skulle op på scenen der fik jeg selvfølgelig overrakt blomster osv. Men jeg fik OGSÅ overrakt en statuette/pokal, jeg ved faktisk ikke helt hvad man kalder det. Men jeg fik overraket “en ting”. hvor jeg mener der stod “vinder af mgp 2003”, eller noget i den dur. Og fordi at jeg skulle til at synge min sang igen, så fik jeg hjælp af forskellige mennesker som arbejdede ved mgp til at holde mine blomster og den her statue ting. OG SIDEN DEN BLEV TAGET FRA MIG PÅ SCENEN HAR JEG IKKE SET DEN!!! Og det lyder jo umiddelbart ikke som verdens undergang. Og det er det jo heller ikke. Men når du som 11 årige får sådan en flot ting overrakt til dig, som du bare glæder dig hele vildt til at have stående på dit værelse, så er det klart man blev ked af det over ingen ville tage ansvar for hvor den blev af. Fordi jeg mener bare, at der må jo være en eller anden person der har den. Om det er Danmarks Radio selv som valgte at beholde den, ved jeg jo heller ikke. Men jeg tænker stadig den dag i dag på den statue ting, fordi jeg kan huske vi spurgte alle vi kendte på Danmarks Radio den gang, om jeg ikke godt kunne få den igen. Men jeg har aldrig nogensinde fået den. Og det synes altså er tarveligt! HILSEN DEN 25 ÅRIGE PIGE, haha 😉
Men det der bare irritere mig den dag i dag, det er at man ikke ville give mig den igen. Det var altså synd for mig, når jeg sådan havde glædet mig til at have den stående.

177697-mgp-anne-drmmer-om-popstars

   

10 kommentarer

 • Sara

  Omg, kom dog videre i livet?
  Har du ikke andre ting at bekymre dig om i dit tilsyneladende intetsigende liv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Men alligevel nok til at kunne få dig frem på tasterne 😉 Wuhuu!
   Håber du får en dejlig dag fyldt med positive ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Omg, Sara, kom dog videre i livet, i stedet for at kommentere her?

   Forstår godt, du stadig er irriteret over det Anne! Nogle ting kan man bare ikke ligge fra sig, og det er da super dårlig stil, du aldrig fik den! Som om det kun var for seernes skyld, at du fik overrakt en statue, og de så tog den igen (hvilket seerne jo ikke ved).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow, det kan jeg godt forstå da! Det er jo ligesom et symbol på at du vandt, og det må være rart at have den så man kan tænke på alle de gode minder.. Virkelig tarveligt og ærgerligt at du ikke fik den….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Godt skrevet Anne 😁😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det forstår jeg faktisk godt! Hilsen en 29-årig kvinde ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Det er da for mærkeligt, at du ikke har fået den. Hvem det nu end er der har taget den, det er jo ikke i orden, at de ikke giver den til dig. Sådan nogle ting betyder jo meget når man er barn.
  Forstår godt hvis du blev skuffet!☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tror jeg ville ha tænkt det samme som dig! ogs så mange år efter! Håber du kan få den tilbage på et tidspunk. Ellers har du mindet som en evig præmie. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Ej hvad er da lige det for noget 😣😣 Forstår godt du stadigvæk tænker på hvor den egentlige er blevet af. Jeg håber meget den dukker op ❤ Udover det vil jeg bare sige dig tusind tak for din sang bag skyerne 💕 Den rammer mig dybt og har altid gjort, men har desværre selv lige i sidste uge mistet min mor alt alt for tidligt til den frygtelige sygdom. Din sang siger alt det jeg har på hjertet og er ren terapi og hyleri 😍 Tak for dig og den ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Er det ikke sådan at DR kan lave en helt ny til dig? Underligt de ikke gjorde det dengang, det er selvfølgelig ikke det samme som den oprindelige, men nogen må jo vide hvordan den præcis så ud – nogen har vel bestilt den og nogen har vel lavet den? Kan godt forstå dig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julegave som er god til alle!