Sygdomsramt!

Derfor ser jeg sådan ud!

Jeg har prøvet noget som jeg aldrig har haft prøvet. Kan i huske mit indlæg hvor jeg skrev om det med at jeg blev 25 år, og om man så skulle begynde at tænke på at få diverse ting proppet ind i sin hud? Læs indlægget HER. Men i stedet for at begynde at gøre alle de her ting.. Ikke fordi jeg har noget imod man gør det. For hvis man har lyst og synes det skal til, så er jeg jo stor tilhænger af at man gør det. Men jeg vil gerne undgå det, så længe jeg kan egentlig. Men jeg syntes bare min hud så så træt ud, og jeg har kun hørt gode ting om Microneedling, så jeg tænkte det ville jeg prøve. For at fortælle kort hvad det går ud på, så er det små bitte nåle der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerer og danne ny collagen. Helt op til et halvt år efter, vil huden stadig danne ny collagen! OG DET KAN VI RIGTIG GODT LIDE! Microneedling/Dermapen er en effektiv måde at forbedre hudstrukturen, udglatte fine linjer og små ar. Kort sagt booster Dermapen din hud til at forny sig selv, så der opnås en smuk glød og en strålende hud.

Læs mere om det længere ned i indlægget. Jeg vil bare lige vise jer hvordan min hud så ud da jeg havde fået det gjort. Det ser jo voldsomt ud!
img_4692

Og bare rolig.. Inden du får alle de her små nåle i huden så bliver man bedøvet af noget cream som kan ses længere nede. Derefter begynder behandlingen, når man er blevet bedøvet. Så du mærker ingenting! Forskellen på dem du selv kan købe, hvor du kan sidde hjemmefra og lave det er: Dermapen er i modsætning til dermarollere, og andre typer microneedling på markedet, langt mere effektiv, idet Dermapen kan variere i længden på nålene. Det vil sige, at Dermapen kan behandle fra 0.5 mm helt ned til 2.5 mm i huden. På denne måde kan vi skræddersy en behandling til netop din hud og dine hudproblemer. Der er også forskel på hudens tykkelse. Fx er huden på kinderne tykkere end huden i panden, derfor er det hensigtsmæssigt at variere nålene.

Det jeg synes det har gjort ved min hud er at den ikke ser så træt ud mere. Og det var klart det jeg ville opnå med det. Efter den her behandling har jeg ikke tænkt en eneste gang at jeg synes min hud var træls. Jeg synes den har udglattet min hud, og gjort den mere blød. Jeg vil rigtig gerne vise jer et efter billede, men pga. menstruation lige nu, så slår min hud lidt ud. Ja, det gør den desværre stadig, trods sådan en effektiv behandling haha 😉 Jeg får selvfølgelig lavet min behandling hos retouchclinic.dk

img_4431 img_4437

Efter behandlingen får du noget is på ansigtet, hvilket virkelig var tiltrængt! Men allerede om aftenen var der nærmest ikke noget at se på mig. Alt mit rødme var væk og 2-3 dage efter var min hud fin og lækker! 

img_4461

   

2 kommentarer

 • Amanda

  Kan vi få et billede af din hud nu?
  Hvad måtte du slippe for den behandling? 🙂 er rigtig spændt på dit resultat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Anne. Har selv haft det på præcis samme måde omkring at blive 25 og overvejer også samme behandling som dig 😊 Kan dog læse mig til at der foreslås man får flere behandlinger af denne type? Hvad har du valgt at gøre? Føler du en behandling gør nok? På forhånd tak og godt nytår ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdomsramt!