De vildeste rabatkoder. 50% rabat med 15% rabat oveni!!

Hvad er mine drømme egentlig?

Jeg oplever tit at det med at snakke højt om hvad man drømmer om, kan virke skræmmende for nogen. Men så snart jeg begynder at fortælle hvor store drømme jeg egentlig har, så er det ligesom om at andre også åbner op. For jeg tror virkelig på det, med at hvis der er noget du virkelig vil, jamen så kan det også lade sig gøre. Det handler vel egentlig bare om at blive ved med at arbejde hårdt hver dag. Og jeg ved godt hvor svært det kan være. TRUST ME.
Derfor tænkte jeg at lave det her indlæg, så jeg kan inspirere andre i at følge deres drøm uanset hvor stor den end måtte være. Selvom den drøm jeg har, er virkelig stor, så tror jeg på det. For det skal man! Jeg kan lige så godt være ærlig og sige at det med at synge har jeg lagt lidt på hylden. Ikke at jeg ikke synes det er virkelig sjovt, men jeg opsøger det ikke selv, og jeg gør ikke noget for at det skal blive til noget. Og det kan der kun være én grund til. Og det må være fordi jeg ikke vil det nok. Sidste år lavede jeg en sang med Emil Stabil, fordi han spurgte om jeg havde lyst til det. Og det sagde jeg selvfølgelig ja til! For det virkede som om der KUN kunne komme noget sjovt ud af det, og det gjorde der så sandelig også. Så hvis jeg bliver spurgt om lignende igen, så vil jeg også takke ja tak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det som jeg virkelig har tænkt meget på, og som jeg VED (hvis man må sige det, uden folk synes man er snobbet) men som jeg ved jeg vil være god til, er at lave tv. Her snakker jeg altså ikke om at deltage i tv-programmer, men om at være vært på nogle. Det vilde ville jo være at være vært på et stort tv-program. Men det er faktisk ikke det jeg tænker på. Det jeg tænker på som kunne være super interessant for mig lige nu, er at være vært på nogle børne programmer. Jeg elsker børn, og er god med børn, så derfor ville det være oplagt at blive tv vært for et børneprogram. Jeg kan godt mærke jeg er lidt nervøs for at at skrive det her, af en eller anden årsag. Men det er måske bare fordi at det er en stor ting for mig, og derfor virker det lidt nervepierrende. Jeg ved aldrig nogensinde om den drøm går i opfyldelse, men jeg kan gøre mit for at prøve i hvert fald.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

   

2 kommentarer

  • Man skal virkelig bare tro på sine drømme og gå 100% efter dem, for så kan alt ske! 🙂

    Håber det lykkedes for dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Jeg tror, det handler om frygten for at det ikke vil lykkes. Det gør det i hvert fald for mig, for så skal man pludselig forklare/forsvare hvorfor man ændrer retning, selvom det er helt naturligt at både mennesker og deres drømme ændrer sig. Jeg tror det er vigtigt, at kæmpe for det man drømmer om! Men det er for mig personligt lige så vigtigt at huske på, at jeg ikke skriver under på nogen kontrakt og at drømme kan ændre sig 🙂 krydser rigtig meget fingre for dine drømme, også selvom de ikke er arabiske 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De vildeste rabatkoder. 50% rabat med 15% rabat oveni!!