Jeg græd og græd!

God start på dagen – havregrød med proteinpulver.

Jeg føler selv jeg er kommet godt i gang med at træne. Selvom andre jo mener jeg er lidt svag 😉 Hvis ikke du ved hvad jeg snakker om, så tjek blog indlægget ud HER. Man behøver jo ikke have alt muligt gear for at komme bedst i gang med træningen. Det handler jo i bund og grund bare om at tage noget træningstøj på og så ud af døren. Men indimellem kan nyt træningstøj, trænings gear og andet være med til at kickstarte det hele. Det kender jeg i hvert fald selv. At have nyt træningstøj kan fx. gøre at jeg får endnu mere lyst til at træne. Fordi det er nyt, man ser godt ud i det, og det får man lyst til at vise! Jeg synes hvad der end kan få DIG ud af døren og hen og træne, skal du gøre!
Nu er jeg heldigvis kommet i gang med at træne, og føler mig motiveret til det. Men jeg kan mærke at jeg glæder mig enorm meget til at modtage de her produkter. Fordi det kan motivere mig endnu mere. Det kan jeg allerede mærke. En gang drak jeg altid en proteinshake efter træning. Og jeg ser allerede frem til at begynde på det igen. Derfor har jeg bestilt Whey protein pulver både med chokolade smag og vaniljesmag. Det er personligt mine favoritter, men du kan også få det med andet smag.

collageeree

Udover jeg vil bruge proteinpulver efter min træning, så vil jeg også bruge det i min mad. Både i form af shakes og i min havregryn om morgenen. Jeg har en rigtig god opskrift som jeg har benyttet mig meget af som jeg synes i skal prøve: Du tager lidt vand i en gryde, sammen med 40 g. havregryn. Når det har kogt i ca. et minuts tid, tager du 40 g. proteinpulver ned i gryden og rører det godt sammen med dit havregryn. Og efter 3-4 minutter er grøden færdig. Kan toppes med alt slags frugt, men jeg synes banan er godt, fordi det mætter dejligt. Du kan også tage nogle stevia dråber i, for at gøre det mere sødt. Men det er smag og behag.
Nu har jeg som sagt både bestilt med chokolade smag og vanilje smag. Det er fordi jeg synes det er ret lækkert at kunne variere det lidt, så jeg ikke bliver træt af den ene smag.

1378643_10151755962029001_1819477132_n
Du kan bestille stort set alt inde på bodystores hjemmeside. Alt der har med træning at gøre, kan du i hver fald få. Fx. har jeg også bestilt en brødmix som jeg glæder mig til at smage. Fordi det hele ligesom er mikset og sat sammen, så gør bliver det lige lidt nemmere for mig hurtigt at lave. Dejligt! Jeg har også bestilt aminosyrer som jeg vil bruge inden min træning. Jeg havde en lang periode for nogle år siden, hvor jeg slet ikke kunne undvære aminosyre. Jeg brugte det en halv time inden jeg skulle træne hver gang. Er spændt på om jeg bliver lige så glad for det den her gang.

Sponsoreret indlæg. Men mine egne udvalgte produkter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg græd og græd!