God start på dagen - havregrød med proteinpulver.

Her ligger jeg resten af dagen …

Nåååårh ja, jeg er forresten syg! De af jer som der har mig på snappen, kunne igår eller i forgårs se mig ligge syg igen. Og jer som følger med, ved at jeg ikke laver andet end at ligge syg. Jeg har selv nogle ideer til hvorfor jeg måske er syg så tit. Men til gengæld er jeg i gang med at gøre noget ved det. Det glæder jeg mig meget til at fortælle jer mere om det, og hvad jeg gør.
Min kæreste har fødselsdag på mandag, og vi skal ud og spise imorgen aften. Så jeg vil meget gerne nå at være rask til hele den her weekend faktisk.
Jeg laver et til indlæg i aften om noget nyt tøj jeg har fået hjem, som i skal se. Overskuddet er der ikke til at tage en masse billeder lige pt. Men med lidt kaffe og et varmt bad burde det kunne lade sig gøre. I’m Out..

p1250151

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God start på dagen - havregrød med proteinpulver.