Ihj, hvor irriterende!

Hjemmelavet krøller.

Jeg har her på det sidste mistet lidt inspiration til hvordan mit hår skal være både når jeg går ud, men også bare på en hel almindelig hver dag, men hvor man selvfølgelig stadig gerne vil have en god hår dag. Det ender nemlig altid med den nemme løsning, hvor håret bliver svinget op i en knold eller en hestehale. Så igår besluttede jeg mig for at prøve mig frem. Jeg laver aldrig de her krøller mere, fordi jeg altid har tænkt at det tager så ufatteligt lang tid. Men seriøst! De her krøller tog mig 10 minutter at lave… Så imorgen vil jeg vise jeg hvordan jeg gør. Der er ikke noget smart eller genialt over det, men jeg ved alligevel at det vil være interessant for nogle af jer at se hvordan jeg gør. Så det kommer der et lille indlæg om imorgen. Jeg synes simpelthen de er så flotte de her krøller, og det er noget i kommer til at se mig MEGET mere med fra nu af. Hvis ikke hele tiden 😉

img_4927 img_4950 img_4962

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ihj, hvor irriterende!