YAS! New in.

Min mening om reality programmer!

Jeg synes faktisk det her emne er ret interessant, fordi alle stort set har en holdning til reality tv. Både positive og negative ting.. Folk har nok mest negative ting at sige om det. Eller det er i hvert fald som regel ikke særlig positivt. Men det er sjovt hvordan folk alligevel ser reality tv, trods at de alligevel snakker negativt om det. Jeg ser ikke så meget af det faktisk, selvom jeg intet har imod det. Jeg har bare ikke nogle tv kanaler, så det gør det desværre lidt svære for mig at se det. Men heldigvis kan jeg bruge min computer, til at se nogle programmer online. Og nu hvor jeg har været så irriterende meget syg, så er det altså god tidsfordriv. For når jeg ser de her programmer, så kobler jeg helt af, bliver underholdt. Det er jo ikke fordi jeg får særlig meget ud af at se det som sådan, udover jeg bliver top underholdt. Og det er jo egentlig også det vigtigste.
Da jeg blev spurgt om jeg ville skrive det her indlæg, så jeg ja med det samme, fordi det faldt mig meget naturligt, da jeg har set “ex on the beach” nogle gange. Så jeg ved hvad det handler om og fordi jeg har set det nogle gange ville jeg selvfølgelig gerne fortælle til de nysgerrige at der er kommet en ny sæson 6 af “ex on the beach”, så kører hver søndag kl. 22.00 på MTV. Det kan også ses online HER. Enten skal man oprette sig, ellers så tilbyder nogen tv udbyder gratis premium adgang.

original-group-standing-bright
Kort fortalt om ex on the beach, til jer der måske ikke kender programmet, så handler det om en gruppe mennesker der skal bo sammen og som ikke har noget med hinanden at gøre. Men uge efter uge kommer en af personernes eks kærester, og skal bo med den her gruppe mennesker og han eller hendes eks kæreste. Og det kan godt give liiiiidt drama (ej okay, meget drama) da der måske er opstået nye forelskelser blandt deltagerne. Og andre er måske ikke kommet over hinanden endnu. Så i kan nok regne ud hvor meget drama der så egentlig kan opstå! Meget underholdende vil jeg sige.. Indimellem kan jeg også sidde med åben mund og polypper, over så meget drama der kan opstå over INGENTING. Hvor man sidder og tænker, amen for helvede altså… Men jeg er underholdt!

eotb_1080x1080
Sponsoreret, men med min ærlige mening.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YAS! New in.