Min mening om reality programmer!

Mine nye træningsprodukter.

Som jeg viste i mit tidligere indlæg HER. Så havde jeg lige bestilt de her produkter hjem. Udvalget er virkelig stort inde på Bodystores hjemmeside, så jeg tog det jeg virkelig manglede og som jeg har brug for til min træning og i min hver dag. Jeg bestilte de produkter som du kan se nedenfor. Jeg har allerede spist den brødmix, som jeg også bestilte, og det smagte vild godt. Og så mættede de også rigtig godt. Jeg havde indimellem taget to billeder, men måtte nøjes med at spise den ene fordi jeg hurtig blev mæt. Hvilket jo er et kæmpe plus må man sige!

Okay, jeg indrømmer at jeg havde svært ved at få taget de såkaldte “blogger billeder”.. Vis produkter samtidig med du er sexet, ser sød ud OG godt ud, haha. Jeg havde lidt svært ved det. Eller det vil sige det har jeg hver gang jeg beder en (i det her tilfælde min kæreste) om at tage billeder af mig. Jeg kommer seriøst til at grine hver gang. Kan bare ikke lade være.. Men altså, fred være med det. Det er må jo bare være sådan jeg er .. 😀

collagedsds
img_5418-1

Nu bestilte jeg som sagt de produkter hjem som jeg synes jeg manglede allermest. Men hvis jeg skulle bestille noget hjem igen, så ville det være de ting i kan se på collagen nedenfor. Der er alt det som man ikke må spise, men som man alligevel gerne må spise! Fordi det hele er sukkerfrit og derfor heller ingen kalorier i.. Halløøøøj. Lækkert! Det ville klart være min næste bestilling! Jeg vil vild gerne prøve det, og se om det også smager godt. Men nu har jeg alligevel set mange piger spise det, og rose det på diverse medier så mon ikke det smager godt. Chokolade sirup og Barbecue sauce kan fåes herinde. Krydderierne som også kan ses nedenfor, kan fåes herinde.

collagenhhh
skaermbillede-2017-01-30-kl-14-00-44
Alt det i kan se på billedet lige ovenover, kan fåes inde på denne side. Det er lidt nemmere. Så kan i selv snuse rundt og se alle de mange lækre produkter derinde.
Indlægget er sponsoreret, men med min egen valg og bestilling af produkter.

   

1 kommentar

  • Aya

    De der Anoflez siger du skal ringe til dem på facebook

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om reality programmer!