Sådan ser min krop ud nu.

Når mennesker føler sig bedrevidende omkring træning!

Jeg må indrømme at jeg ikke kan lade være med at små grine indimellem, når jeg får et par kommentarer til de billeder jeg ligger ud på instagram fx. Mange der træner tror lige pludselig de er eksperter. Selv dem der rent faktisk er eksperter, føler sig bedre end eksperterne. Og det er jo fordi der er forskellige syn på hvad der er rigtigt og forkert. Ligesom så mange andre ting her i livet. Men jeg kunne generelt aldrig finde på at fortælle nogen hvad der er rigtig og forkert. Nuvel man kan fortælle om sin måde at gøre det på, HVIS man altså bliver spurgt! Hvis jeg ikke spørger folk indtil det de siger, er det højest sandsynligt fordi jeg ikke har brug for han/hendes mening.
Grunden til det her indlæg nu, er som sagt fordi jeg ikke kan lade være med at grine når jeg får nogle bestemte kommentarer de forskellige steder, på de sociale medier. Og de her kommentarer i kan se på billedet nedenfor er fra min træning med Cecilie i mandags. Jeg synes deres kommentarer er så ligegyldige for mig, og for dem selv for den sags skyld.
Lad os tage den første: “der skal vægtskiver på den der, lille frøken”. Undskyld mig… Men hvad ved han om det? Ja, for ham OG nogle kan den der da være det letteste at skubbe frem og tilbage 100 gange i træk. Men han aner ikke hvor jeg er i min træning ELLER om jeg lige har skubbet med den 300 gange frem og tilbage. Det aner INGEN. Så at ham og nogle andre mennesker har vægte på når de bruger den. Jamen flot… I er så meget bedre og stærkere end jeg er. Men hvad gør det helt præcis godt for mig?

Lad os tage den næste: “Uden vægtskiver simpelthen. Så skal man nok tage et par gange mere end 5”. Igen bliver jeg simpelthen nødt til at skrive, at jeg er så glad på dine vegne over du gør det med vægtskiver og at du og dem du kender gør det! Hvor skriver jeg henne at jeg har gjort det mere eller mindre end 5 gange? Min træning tilfredsstiller åbenbart ikke dig, men jeg gør det heldigvis også kun for min egen skyld.

giphy-2
Med de kommentarer som jeg fik til lige præcis det billede. Hvad skal det hjælpe mig? Er det blot en lille information, eller er det fordi de prøver at sige jeg ikke er god nok. Eller de prøver at gøre sig selv bedre? Ingen udover Cecilie og jeg ved hvor jeg ligger rent træningsmæssigt. Hvorfor skal man overhovedet være god til det? Jeg er bare super glad for jeg rent faktisk kommer afsted og træner intens i den time jeg så er der. Og ja, for mig er det pisse hårdt!

img_5285
Det som personerne snakker om er til den her øvelse jeg laver på videoen. Det er blot så i kan se hvad det er der bliver snakket om.


   

9 kommentarer

 • Nanna

  Jeg bliver så vred over sådan noget! Jeg har selv et usynligt handicap, der hæmmer mig når jeg træner, men jeg træner alligevel fordi jeg elsker det! Det er bare ikke helt på samme niveau som andre, for det tillader min krop ikke.. Ingen kan se, om du har en skade eller noget andet, du skal tage højde for i din træning, og jeg synes det er så forkert, det der! Vi gør det vel alle så godt vi kan i et tempo, der passer til os og vores kroppe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Der er intet værre end bedrevidende mennesker! Er sikker på det kun er for at stille sig selv højere end andre, bare for at få der bedre med dem selv.. Men udover det, så præcis som du skriver, er det kun dig og din træner som bedst ved hvor god form du er i, og hvad der er den bedste træningsmetode for dig! Synes også det er frækt at folk tror de kan tillade sig at skrive hvad det passer dem (og ligefrem tagge deres veninder), bare fordi du er en offentlig/kendt person.

  Nok om det! Det er skidesejt at du finder energien til at komme igang Anne, og du er en stor inspiration. Elsker at følge med på din blog og ig☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes næsten det mest provokerende er det der ”lille frøken”. Det er simpelthen den mest uværdige og nedladende måde at tiltale et andet menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carl

  Hej Anne
  Det er det der sker når mennesker ikke holder kadancen ( omgangstonen ) i og på nettet , der er altid nogle bæ hoveder imellem ………
  Dejlig dag til dig ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG KENDER DIT PROBLEM!!! <3
  Der er også mange af de maskiner jeg bruger i mit motionscenter, hvor man kan tag vægte på, uden jeg gør det. Enten på grund af skade eller fordi jeg ikke er kommet dertil endnu eller ikke har brug for mere vægt på den.
  – Min træner har sagt, at træning er individuelt. Det er forskelligt hvad der virker for ens krop, afhængig af hvad man ønsker at opnå. Vægttab, muskler opbygning, stramme hud ind, osv…
  Der hvor jeg går i motionscenter er 90% af medlemmerne mænd, og selvom det til tider er meget godt, så er det også skidt fordi nogle af muskelbundterne vil lege klogeåge. Så skal jeg have mere eller mindre vægt på, så skal jeg bruge en anden maskine end jeg har fået besked på, så skal jeg spise noget andet og bla bla bla…..
  Man skal lukke ørene. For jeg træner for at opstramme og vægttab, og deres erfaring er at blive større muskelmæssigt. Så luk ørene… det har jeg i hvert fald fået besked på…
  Gætter på det er mænd der har kommenteret det og er sikker på Cecilie har styr på hvordan du skal træne for at opnå dine mål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er seriøst beyond me, hvorfor folk ikke bare passer sig selv? Nøj, hvor folk ikke tænker sig særlig meget om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Dumme personer der siger sådan noget! Hader det….du er god som du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hell ya!
  Bare giv dem igen af samme skuffe Anne.
  Du er sej at du kommer op og træne og sej ligegyldig hvor mange kilo eller gentagelser du så tager.
  Man skal starte et sted og det må man om nogen sige at du gør. Jeg tager hatten af for dit gåpåmod og synes bare du skal blive bed præcis som nu.
  Rigtig god weekend “Lille Frøken”
  😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lex

  Synes det er mega nice, at du i modsætning til andre bloggere skriver om hvor svært det kan være at tage op og træne. Det gør dig ligesom til en menneskelig blogger✌🏻️ Cool. Mere af den slags 💃🏻💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser min krop ud nu.