Her ligger jeg resten af dagen ...

YAS! New in.

Jeg blev nødt til at have den her helt enorme lækre kjole på forsiden af indlægget, fordi jeg tænkte det kunne lokke. Der må jeg være ærlig… Jeg synes simpelthen den er så flot, at jeg tænkte i ville synes det samme. Udover den er flot, så er den også så behagelig at have på, fordi der er stræk i den. Så min kæmpe numse kunne være deri. Juhuuu! 😉 Faktisk var jeg lidt nervøs for at prøve den, fordi den så liiidt smal ud. Men det var ingen problem. Jeg føler mig så tilpas i den, og det er det vigtigste for mig! Jeg har også fundet en sort kasket, sort hue og en choker fra denne side! Alt sammen noget jeg faktisk manglede. Så det er ikke noget der bare kommer til at ligge og samle støv. Som jeg fortalte i det tidligere indlæg, har jeg glædet mig til at vise jer de her ting.

Jaaaa, jeg ved godt den er liiidt gennemsigtig. Det er bare lige inden jeg får en kommentar eller to fra nogen.. “man kan altså se dine trusser”. Eller den her “der er vidst en der har sorte trusser på”… I know! Kjolen kan fåes HERINDE.
img_5337 img_5345 img_5346

Jeg har også fundet denne kasket, som jeg har tænkt mig at bruge hele tiden. Jeg havde på et tidspunkt en sort kasket, men min kammerat huggede den fra mig, haha. Så nu har jeg endelig fået anskaffet mig en ny. Udover den sorte kasket har jeg også fundet en sort hue, som man må sige er meget passende i det her kolde vejr.

collage

Sidst men absolut ikke mindst, har jeg også bestilt denne her choker, som kan fåes HER. Jeg har kun én choker, så jeg manglede en til. Jeg elsker dem og synes de er så fede. Så hvorfor jeg ikke har flere er mig en gåde.. Men lige præcis den her, er god fordi den kan gå til fest, men også til hverdag.
Der er en masse fine ting inde på deres hjemmeside, til virkelig fine priser. Næsten for godt til at være sandt! Og det er næsten også for godt til at være sandt, når jeg fortæller jer at her i januar måned er der tilmed januar udsalg med 20-50% rabat, PLUS fri fragt!!! I kan følge Miss J’s facebook side HERINDE, hvor i kan følge med i hvornår der kommer nye vare.

img_5366
Sponsoreret.

   

1 kommentar

  • Markus

    Nøj for den da, hvor er du sexet i den kjole wauw, bodycon klæder dig også superb.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her ligger jeg resten af dagen ...