Min obsession af Mary-Kate&Ashley Olsen!

Dagens outfit OG træning.

Jeg ville have lavet det her indlæg tidligere, men tiden løb pludselig fra mig og nu er klokken 16.00. Jeg har haft besøg af TV2 Zulu herhjemme ved mig, hvor vi har filmet nogle ting. Det skal jeg nok lige komme nærmere ind på når tiden nærmer sig. Hvilket er snart! Faktisk den uge hvor der også er børne mgp, som jeg jo er en kæmpe del af. Jeg glæder mig helt vildt!

Min kæreste kommer hjem fra arbejde lige om lidt, og så skal vi ned og træne. Jeg er begyndt at træne sent på eftermiddagen/aften fordi at det så passer med at min kæreste har fået fri fra arbejde og er kommet hjem. Det er egentlig meget motiverende at han også træner, for så får vi hevet hinanden afsted. Og så sent på eftermiddagen, der synes jeg det kan være lidt svært at komme ud af døren.

Dagens outfit: Jeans // h&m. Trøje // MbyM. Sneakers // Puma.

p1240133 p1240142 p1240143

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min obsession af Mary-Kate&Ashley Olsen!