Sådan startede min fredag!

Produkter jeg mangler i min hverdag!

Når jeg i min hver dag op til flere gange tænker “det mangler faktisk”, eller jeg får inspiration fra andre bloggere hvor jeg tænker “det kunne jeg egentlig også godt bruge”, så bliver det hurtig en hel masse små ting. Men ting som faktisk ikke er billige.. Jeg mener bare, jeg synes ikke en foundation er billig. Eller det kan den selvfølgelig godt være, men jeg vil meget gerne have en foundation som er god, og så skal man altså bare op og smide lidt penge på det. Så lige pt. har jeg lavet en liste over produkter som jeg mangler. Det gør at jeg har styr på det, og jeg kan købe lidt af gangen.
Jeg tænkte jeg lige ville vise jer nogle af de her sindssyge lækre produkter som jeg har lavet en liste over.

HERE YOU GO:

Kiehls shampoo&balsam. Jeg har brugt deres shampoo&balsam i halvanden år nu og jeg elsker det. Jeg vil også vild gerne prøve deres ultra facial cream, som skulle være helt fantastisk!

collagebb

Okay, okay piger! Egentlig ville jeg vente med at fortælle jer om den til jeg selv havde den og lige kunne prøve den. Men nu har jeg læst mig frem til op til flere steder at den bare ER helt fantastisk. Jeg snakker om den her Nair hair remover, som simpelthen fjerner alle ens små irriterende hår i ansigtet. Fx. har jeg små hår over overlæben, som jeg gerne vil have væk. Selvom man ikke rigtig kan se dem, så irritere de mig. Generelt vil jeg bare gerne være fri for hår i mit ansigt. Og den her cream skal man tage på de steder man ønsker ens hår skal væk, og derefter fjerner man den pålagte cream med en våd klud. Og vupti! Så skulle man gerne have ens hud så blød som en lille babys! Det er nemt og det virker! Udover Nair Hair Remover, vil jeg også gerne have fingrene i Dermalogica lip treatment, som ses på billedet. Jeg har brugt mange gange, i løbet af mange år, og den er bare lækker. Så simpelt er det!

collagedfd

   

7 kommentarer

 • Kirstine

  Hvor får man fat i denne creme? (Nair hair). Lyder helt sikkert som noget der skal prøves! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Anne, hvor køber man cremen? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor kan man købe dette mirakel produkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor kan den købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina vinter

  Hvor kan man købe Nair hair remower

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor kan nair cremen købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Cremen er simpelthen så god! Den er drøj i brug og er faktisk heller ikke særlig dyr i forhold til mange andre cremer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan startede min fredag!