Jeg vil IKKE måles og vejes mere!

Fornemmelsen af forår!

Jaaaaa!!! Det eneste jeg har lyst til er at sætte mig ud i solen, og nyde et glas rosé vin. Jeg bliver helt glad i låget af det her vejr, og det synes jeg også jeg kan fornemme andre bliver. Det er jo fredag, så et glas rosé eller to, er altså helt lovligt 😉 Så pga. forårsfornemmelser så har jeg også iklædt mig lidt forårstøj. Lyse jeans og et par lyse jeans og naturligvis solbriller i håret.
Jeg har absolut ingen planer for i dag, udover at nyde solen på bedste vis. Så muligvis tager jeg min kæreste i hånden, og dem der ellers har lyst, og sætter mig ned på israels plads med lidt vino.
Jeg er endelig ved at komme mig over weekenden, og kunne faktisk allerede mærke igår at jeg var ved at komme ovenpå igen. Min træthed og den ondt-i-halsen-fornemmelse er også forsvundet, så alt er perfekt.

Jeg har i dag helt fresh face. Det vil sige ingen make-up. Jeg elsker de dage hvor jeg kan gå en helt dag uden make-up. Jeg føler mig meget mere ren, når jeg intet har på.
Min overdrevet lækre skjorte er fra Rails. Lyse jeans er fra Designers Remix. Det er min venindes, og de er vidst mange, mange år gamle. Solbriller fra Celine.

p3100023 p3100027
p3100003 p3100010

   

1 kommentar

  • Anita

    Jeg syntes du er skøn som du er en pæn og naturlig kvinde, der bare har begge ben på jorden 😊 Jeg kan kun give dig ret man burde ikke have en vægt i hjemmet den gør ikke noget godt i længden og hvorfor gå og være ked af det? Ud med den man kan jo mærke det på tøjet når man enten har taget på eller er gået ned i vægt, god lørdag aften, jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå med dig og kosten træning m.m. 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil IKKE måles og vejes mere!