Solen tiltrækker mennesker & kaffelatte.

Når numsen hænger lidt for meget.

Jeg skal til at squatte meget mere, end hvad jeg før har gjort. For det første forbrænder man en helt masse kalorier ved det, og for det andet så får man en flot numse af det. Så det er rimelige gode årsager til at squatte noget mere. Jeg har aldrig rigtig gjort mig i det, medmindre jeg trænede med Cecilie eller Gustav. Men nu er jeg begyndt at gøre det rigtig meget, og det vil jeg forsat gøre. Mission flot numse, coming up! Jeg kan ikke løfte med så meget vægt på endnu, så don’t judge me. Men jo mere jeg gør det, jo bedre bliver jeg forhåbentlig. Så meget snart kan jeg løfte med mere på!

Jeg skulle have trænet med Cecilie i dag, men jeg havde sådan en voldsom hovedpine som nærmest havde sat sig i mit venstre øje. Det var virkelig ubehageligt. Jeg var næsten på vej ud af døren, så tænkte jeg lige ville give Cecilie et kald og fortælle det. Bare nu hvis jeg ikke duede til noget under trænings. Og hun sagde det var bedst jeg blev hjemme så, fordi det bare kan gøre det værre med træning. Så nu skal jeg træne med hende imorgen i stedet. Jeg tror også jeg tager ned og træner senere, med min kæreste. Fordi jeg rigtig gerne vil træne i dag kan jeg mærke.

7ed7f2806ffdd7e92ffda4745b95126e jen-selter-squat-kick jen-selter-squat-pulses

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solen tiltrækker mennesker & kaffelatte.