TUREN GÅR TIL MALAGA!

Sund og mættende snack/måltid med skyrdressing.

Jeg sørger for at spise en masse grøntsager i løbet af dagen. Og gerne flere forskellige forskellige grøntsager. Det mætter godt, og ser dejligt ud på en tallerken. Grunden til jeg i overskriften skriver “snack/måltid”, er fordi det også kan fungere som et helt måltid, hvis du skærer en masse grønt. Især gulerødder synes jeg kan være rigtig mættende. Du kan også skærer en helt masse grøntsager så du hele tiden har noget stående, som du kan spise. På den måde føler du dig hele tiden mæt, og du kommer måske ikke til at spise noget usundt. Grøntsager kan du heldigvis spise så meget af du vil, så bare giv den gas. Det gør jeg i hvert fald. For ikke at det bliver kedeligt med grøntsagerne, så laver jeg en skyrdressing til.
Jeg blander min skyr op med en smule vand, så dressingen ikke er så tyk. Derefter putter jeg de krydderier i som jeg kan lide. Hvidløg.. Gerne en masse hvidløg. Hvis man selvfølgelig kan lide smagen 😉 Hvidløg tager også lidt af den skyr smag. Men ellers er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan også købe de krydderier fra Kims, som er lavet. I ved de små poser, man køber til sin dip. Det smager også godt at putte i og det er lavet, så derfor er det også en nem snack/måltid.

Jeg sidder og spiser det nu, derfor ville jeg lige dele det med jer, så i har en ide om hvad jeg spiser rigtig meget i hverdagene.

img_6216
img_6215

   

1 kommentar

  • Pia

    Hvad med din kost plan 😄Er selv begyndt og træne efter jeg har født men mangler lige de sidste 5 kilo som nærmest er umulig og komme af med 😬

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL MALAGA!