Sådan kommer min træning til at foregå!

TUREN GÅR TIL MALAGA!

Juhuuu! I næste måned tager jeg til Malaga med min kæreste. Det er virkelig tiltrængt efter en lang kold vinter. Jeg glæder mig virkelig til at få lidt farve. Selvom der ikke er hedebølge i Malaga nu, så er der alligevel +20 grader, så det burde være muligt at få lidt sol på den her blege vinterkrop. Så kan kroppen måske også blive forberedt på lidt sol i sommeren, hvis den allerede har fået sig en smule farve. Jeg har forresten også et lille tip til jer. Jeg læste det et sted, og synes det var et vildt fantastisk tip. Så jeg vil selvfølgelig dele det med jer.

Vi kender vist alle at håret blive lysere så snart solen kommer frem. Og hvis du er en af dem som gerne vil have det lidt lysere, så har jeg et lille tip. Mange bruger citronsaft til håret, men det skal man holde sig fra, da det kan skade huden med en omgang 2. gradsforbrænding. Så lad hellere være med det. I stedet skal du bruge kamillete. Når kamilleten er kold, kan du hælde det i en flaske og sprøjte i håret. Ideen i at hælde det i en flakse, er at du kan tage det med dig på stranden eller til poolen, og sprøjte det i håret i løbet af dagen. Det skulle eftersigende være virkelig effektivt. Det skal i hvert fald prøves.

timthumb-phpdagens-insprations-billeder2jeg-er-taget-til-spanien0

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan kommer min træning til at foregå!