Inspirerende trænings profil på instagram!

Klar til træning med Hunkemöller.

Sponsoreret indlæg, men med mit eget valg af produkter.

Der er ikke så længe til min kæreste og jeg rejser til malaga, og jeg glæder mig til at komme til noget varme. Selvom solen har været så dejlig herhjemme, så er det bare noget andet at komme ud og rejse. OG lidt varmere 😉 Det lægger altså også et hvis pres på mig, fordi jeg snart skal i en bikini. Jeg har været lidt lidt på nettet både og kigge efter både bikinier og noget træningstøj. Træningstøj fordi det altid er fedt med noget nyt. Ligesom nyt tøj, så glæder man sig til at have det på, og det samme synes jeg gælder træningstøj. Jeg faldt over Hunkemöllers sortiment inden for træningstøj og så en virkelig fin træningstrøje. Jeg syntes nemlig den her var så sød, at jeg klikkede den hjem. Og jeg har jo faktisk også en lille bagtanke med den. Det er jo egentlig “bare” en træningstrøje, men jeg har også tænkt mig også at bruge den som en trøje både i hverdagene og når jeg skal i byen. Der er da ikke en sjæl der vil opdage det. Jeg synes den er så super fin. I hverdagene kan jeg jo tage en sort trøje indenunder den, som på billederne hvis i går ind på linket. Og hvis jeg skal i byen, så har jeg da bare bar mave indenunder. Begge ting vil være så fint. Så jeg er virkelig spændt på at prøve den også. Du kan få den HERINDE. Jeg er også ret vild med min nye hoodie derfra. Jeg manglede en helt normal sort hættetrøje, så den skal jeg nok komme til at leve i.
 img_6427 img_6429
img_6426

Den sødeste æske man får med sig, når man bestiller derfra. Så sødt at jeg blev nødt til at tage et billede af det og vise jer det.
Der er så meget fedt træningstøj inde på deres side. Jeg anede faktisk ikke de havde træningstøj. Troede kun det var undertøj. Men de har blandt andet lavet et samarbejde med Doutzen Kroes, som er vild fedt. Faktisk har de ikke kun et samarbejde med hende, men hun er også fremtrædende ambassadør eksklusivt for Hunkemöller! I kan se alt deres træningstøj ud herinde.
I må ikke synes jeg er tosset når jeg skriver at jeg overvejer at gå med de lyserøde hjemmesko til hver dag, haha. Jeg faldt pladask for dem, og blev nødt til at eje dem.
De ser jo så voldsom behagelige ud, at jeg tænker jeg på ingen måde har lyst til at tage dem af igen. Og hvis jeg bare lige skal ned og drikke en kop kaffe, ned i fakta eller andet, så beholder jeg dem på! Måske andre vil undre sig, men det må de jo så gøre, haha. Inde på hunkemöllers hjemmeside har de både de her futtere i grå, lyserød og pink. Jeg valgte dem i lyserød. Jeg går altid i mørkefarver, så derfor valgte jeg dem i lyserøde. Og det er da også super fint til et helt sort sæt tøj. Har jeg i hvert fald en ide om 😉

img_6450-1 img_6430

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inspirerende trænings profil på instagram!