Må man ligge topløs og i G-streng?

Kunne ikke lade være med at græde.

img_6912 img_6911

Det er så hyggeligt! Vi har nemlig fået besøg fra Danmark. Det er min kærestes kammerat og hans kæreste. Vi har kun tre dage tilbage her, inden turen går til DK. Det gider jeg slet ikke at tænke på lige nu. Jeg har på ingen måde lyst til at tage hjem fra det her dejlige lille paradis. Jeg er kommet i det her sommerhus siden jeg var en lille pige, så jeg har de dejligste minder herfra. Og nu er jeg i gang med at skabe endnu flere dejlige minder sammen med nye mennesker. Eftersom jeg mistede min mor for nogle år siden, så har vi heller ikke vores gamle hus i Århus længere, så jeg kan ikke længere “gå” blandt de minder og tænke tilbage på “her sad jeg med min mor, og plantede nogle blomster i havnen”. Minderne er blot i mit hovede nu. Så da jeg sad på vores terrasse her den anden aften, væltede minderne bare frem. Jeg går konstant blandt de her minder om min mor i det her sommerhus. De er så dejlige at jeg næsten kan forestille mig hende være her, og så i den bestemte situation som jeg tænker på i mit hovede. Derfor kunne jeg slet ikke holde tårerne tilbage. Jeg savner min mor så meget! Og jeg tror bare det hele blev så virkeligt for mig, og den tanke med at “her har hun været. Det her glas har hun drukket af”. Ved ikke om det overhovedet giver mening det jeg skriver. Det jeg måske i virkeligheden prøver at skrive er, at her er så utrolig dejligt! Og jeg elsker alt ved det her sommerhus og omgivelserne.
Men her i Nerja, som er den by vi bor i, er der ikke så meget at lave. Det er en meget stille by, og her er ikke særlig mange unge mennesker. Men det passer os rigtig godt. Vi elsker den stilhed her er, og hvor rolig en by det er. Ja, som i nok kan forstå elsker jeg det her sted. Trods stilheden.

Angående mit blog indlæg den anden dag, så er jeg simpelthen så overvældet over alle de kommentar og henvendelser jeg har fået. De fleste er simpelthen så fine! Det er jeg så glad for. Jeg laver et indlæg imorgen omkring mine tanker, og så vil også vise jer nogle af de positive kommentarer jeg har fået. Men jeg vil også vise jer nogle af de negative jeg har fået. Så kan i jo selv vurdere hvad i synes. Vi er lige blevet færdige med at spise morgenmad, og nu vil vi på stranden. Så jeg vil smutte ned på stranden og få noget sol. Også på mine bryster! 😉

img_6918

   

3 kommentarer

 • Heidi

  Hej Anne
  Jeg forstår dig udemærket mht Nerja. Vi er også kommet der i mange år. Det er et fantastisk sted. Helt roligt og hyggelig atmosfære. Men må jeg høre hvor bor i? I hvilket område? Vi har prøvet en del, og jeres se ud til at være tæt på vand.
  Nyd det sidste af ferie. Skynd jeg ikke hjem. Her er det koldt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Anne! Min mor driver en lille hyggelig butik i nerja, som jeg helt sikkert synes du skulle tage at besøge! Hun sælger blandt andet rigtig lækre hår og hud produkter med Argan olie 🙂 butikken hedder “Heaven Nerja – luxury style” og luffer på Castilla Perez no. 60 (tæt på stranden)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Sandholdt

  Vedr. det at ligge nøgen i solen på “sin egen” tagterrasse er et personligt anliggende. Men til gengæld forstår jeg ikke, hvorfor du ikke ligger nøgenbilleder på din blog af dig selv, når nu du synes vi bør gå nøgne rundt, når det er varmt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man ligge topløs og i G-streng?