Klar til træning med Hunkemöller.

Mit nye spejl sofabord.

Jeg har fået et par henvendelser omkring mit nye sofabord, så jeg tænkte det er nemmere at lave et blog indlæg om det, fordi jeg er helt sikker på jeg får mange flere.
Jeg synes det er vild fedt, og passer godt til min sofa. Det er enorm enkelt, men det er jo også sådan min stil er. Jeg synes hurtig at det kan blive rodet, hvis jeg har for mange ting. Jeg kan også godt lide mit nye sofabord, fordi jeg kan tage det “ind og ud”. Men synes nu det er pænest når begge borde er ude. Nu mangler jeg bare noget, som gør det hyggeligt at se på også. Jeg skal have en eller anden lille ting til at stå på bordet. Plus jeg skal have mig en sofatæppe. Det gør også bare at det bliver mere hjemmeligt, synes jeg. Men jeg er sindssygt glad for mit nye bord. Det er købt i Zara Home, da de næsten lige har åbnet en butik på strøget i København. Hvis ikke du har været derinde, så gør det!!! Jeg kan ikke beskrive hvor lækker den butik er. Jeg fik lyst til at købe alt derinde. De har jo de flotteste ting. Så hvis du mangler noget til hjemmet/værelset, så tjek Zara home ud!

img_6514 img_6523 jjj

   

2 kommentarer

  • Katrine

    Hvor er din fine sweatshirt fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Hvad hedder bordene ? Altså modellen. Vil nemlig rigtig gerne bestille dem :))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til træning med Hunkemöller.