KARDASHIAN DETOX: Sådan laver du den bedste detox salat.

Badedragt-typen.. MIG?

Jeg har aldrig ejet en badedragt.. Det er jeg måske den eneste kvinde, der ikke har haft. Jeg har altid synes, at det ikke var mig, fordi jeg meget mere en bikini-pige. Det skyldes måske, at jeg altid har haft former.. Det vil sige, at jeg aldrig har haft en lille røv, og bestemt heller ikke “tynde” lår. Mine bryster er heller ikke de mindste. Det eneste jeg altid har været rigtig glad for ved mig selv er faktisk min mave. Den har formået altid (stort set) at være flad. Så derfor har jeg naturligvis altid gerne ville vise den, men nu hvor jeg har fundet lidt mere ro i mig selv, så gælder det ikke længere om, at vise mig fra min “bedste side”. Så min flade mave bliver gemt lidt væk, og i stedet viser jeg alt andet. Jeg tror på, at jo mere man vænner sig til, at tage en bikini eller badedragt på, jo mere vænner man sig også til sin egen krop, og hvordan den ser ud.
Jeg synes i øvrigt også det ville være synd, at lade den her smukke badedragt være gemt væk i skabet.
Jeg elsker elsker elsker den! Den er også super fin til et par bukser, eller en nederdel. Jeg har desværre ikke haft den på udenfor endnu, men den skal snart luftes.

Badedragten er fra Zalando. Mærket er La Perla til de interesserede. 
img_7918 img_7972 img_7963

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARDASHIAN DETOX: Sådan laver du den bedste detox salat.