Hvad vil du se mere af på bloggen?

Igår spiste jeg pita med falafel. Få opskriften her.

Som jeg skrev i indlægget HER, så spiste jeg intet kød eller fisk igår, udover jeg købte græsk yoghurt. Jeg drak endda helt sort kaffe, for at undgå mælken. Sådan vil jeg ikke gøre hver dag, men jeg vil prøve så godt jeg kan, og så tit jeg kan og har lyst. Men det fungerede godt igår, og jeg er stolt af mig selv.
Som jeg også skrev i indlægget igår, var jeg lidt lost omkring hvad jeg pludselig skulle købe. Jeg ved godt man selv kan lave falafel, men jeg lavede lige den nemme løsning, og købte mig fra det.
Men de var så gode dem her, at jeg forsat vil købe dem. Plus de er på tilbud i fakta til 20 kr lige nu. Så jeg skal klart ned, og have nogle flere inden de forsvinder.

Egentlig ville jeg gerne have glutenfri pitabrød, men det er ikke til at få i “almindelige” butikker tror jeg. Kunne i hvert fald ikke finde nogen. Grunden til glutenfri er fordi jeg vil teste, hvordan jeg får det hvis ikke jeg spiser gluten. Jeg har nemlig rigtig tit hovedpine, og jeg gider ikke propper mig med piller længere. Så nu vil jeg teste nogle ting af, for at se om den kan forsvinde lidt.

Jeg lavede pitaerne meget enkle, med få grøntsager. Det er alligevel begrænset hvad der kan være i et lille pitabrød. Dressingen bestod af græsk yoghurt, salt, peber, lidt chili, citron, hvidløg, og persille. Så nemt at lave. Hvis du synes dressingen bliver lidt tyk, kan du bare hælde lidt vand i. Det er super nemt at lave, og det tog ingen tid.

img_8826 img_8827 img_8829

   

2 kommentarer

 • Henriette

  Hej Anne
  Jeg er næsten sikker på at du kan komme din hovedpine til livs ved at droppe animalske produkter (herunder også mælkeprodukter) helt. Derved er du fri for at skulle spise glutenfrit. Det er nemlig ikke særlig sundt (har jeg hørt fra flere glutenallergikere).
  Mvh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Både yoghurt og mælk til kaffen ka købes uden det e fra dyr og evt laves billigt selv. Søg evt plantmælk på Google. Der er også folks erfaringer på hvad der er bedst i fx kaffe. Gluten er lettest at teste for ved en blodprøve hos lægen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil du se mere af på bloggen?