Min første HIIT træning igår. Jeg var FYLDT med energi!

I’M BACK!

Jeg beklager jeg ikke har fået skrevet på bloggen i noget tid. Det skyldes personlige årsager, så bloggen blev desværre til side sat. Men nu er jeg tilbage igen.
Jeg har så mange ting jeg skal have vist jer i den her uge, som jeg ved er lige noget for jer. En af tingene som jeg skal vise jer, er noget jeg selv er helt oppe at køre over. Allerede nu er jeg vild med det, men jeg skal lige have testet det lidt mere inden jeg begynder at skrive om det.
I den her uge vil jeg også lave indlæg om nogle f de spørgsmål som jeg har modtaget fra jer. Fx. har jeg fået nogle beskeder som er gået igen et par gange, som hvordan det er at bo i en lejlighed med 7 andre mennesker. Så det vil jeg selvfølgelig lave et indlæg om. Så følg endelig med på bloggen den næste uges tid, hvis du er lidt nysgerrig og vil vide lidt mere.

Nu vil jeg tage mig et bad, lave mig en kop kaffe, og kigge på ugens arbejde. Hav en dejlig mandag!

img_9207 img_9182 img_9197

   

3 kommentarer

 • Isabel

  Hej Anne
  Jeg ville lige høre hvor dine bukser er fra 🙂
  Hav en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Isabeal

   De er fra Boohoo.com 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne F.

   Har du et viskelæder med Barbie?? Jeg leder nemlig efter sådan et og vil derfor sætte pris på et svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første HIIT træning igår. Jeg var FYLDT med energi!