Et af mine yndlings produkter.

Sådan ser min nye hårfarve ud.

I fredags var jeg hos min yndlings frisør Susanne, som har LalaLounge i Løvstræde. Jeg trængte til at få opfrisket mit hår lidt, da min udgroning var blevet rimelig tydelig. Det dog ikke Susanne der farvede mit hår, men nemlig hendes nye pige Tine som er startet i LalaLounge. Hun er så dygtig, og jeg er så glad for mit resultat. Jeg går hele tiden hen til mit spejl og kigger på det. Det er ikke fordi der er sket den helt store forskel, da jeg stadig ville have lyst hår. Men i stedet for at få lyse striber i håret igen, så ville jeg denne gang have helt honning farvede striber i. Så blandt de honning farvede striber, har jeg stadig mine lyse striber. Det er simpelthen så smukt sammen, og jeg synes det ser enorm naturligt ud. Mit hår kommer til at blive lysere, jo flere gange jeg vasker det, fordi farven ryger lidt ud. Så jeg glæder mig til at se det “endelige” resultat.
img_8897
img_8894

Lige ovenover kan man se et billede af mit hår, hvordan det så ud før. Som i kan se var min udgroning virkelig voldsom. Udover det, så mit hår bare en lille smule ligegyldigt ud. Det gør det heldigvis ikke mere.
Jeg elsker de her produkter fra L’oréal. Hvis ikke i kender dem, så kan jeg virkelig anbefale dem. Især den intense hårkur hvor der står smartbond på. Den dufter vidunderligt og så går den ind og reparere farvet og skadet hår.

img_8859

   

1 kommentar

  • Hej Anne,
    Ved du tilfældigvis, hvad farven hedder, du har fået i?
    Dit hår er simpelthen blevet så fint!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af mine yndlings produkter.