DE FLOTTESTE KJOLER TIL ALLE ANLEDNINGER.

Min obession af prinsesse Diana.

Må jeg godt lige have lov at sige SKØN SKØN SKØN SKØN og så lige et ekstra SKØN ovenpå. Det er lige præcis hvad jeg synes prinsesse Diana er. Det her indlæg kommer direkte fra hjertet. Jeg har lige siddet, og grædt i halvanden time over hende. Og det er ikke første gang jeg har grædt over hende. Trods det at jeg kun var 5 år da hun døde, så fyldte hun meget hjemme ved os. Min mor synes hun virkede som det skønneste væsen, og siden den gang har jeg haft en fascination omkring hende.
Det er grundet hele hendes være måde, som jeg ikke kan lade være med at være fascineret af. Trods alt det modstand hun fik, formåede hun at vise hendes kæmpe store hjerte overfor folk, og vise hvordan man skal kæmpe videre. Det er klart 20 år efter hendes død, og alt det skriveri der er omkring hende lige i øjeblikket, at hele følelsesregistret kommer frem i mig. Jeg er enorm følsom og græder stadig over tegnefilm den dag i dag. Der er virkelig en grund til at jeg stadig ikke kan holde ud at se “løvernes konge”, “bambi” osv, haha.
Men grunden til jeg bliver så enorm ked af det over prinsesse Dianas død, er fordi jeg bliver så vred på hendes vegne. Den måde hun blev behandlet på (ja, i har nok gættet hvilken side jeg er på) synes jeg er enorm uretfærdigt. Intet af det hun gik indtil fortjente hun! Jeg tror egentlig et eller andet sted, at hun elskede hendes tid efter hendes skilsmisse med prins Charles. Jeg tror hun nød at endelig være fri, og gøre det hun elskede. Og det hun elskede var jo at være sammen med mennesker, og vise hendes kærlighed til dem som gav hende så meget kærlighed.
Jeg har lige siddet og set “Dianas historie – med hendes egne ord”. Som iøvrigt kan ses på tv2play. Kan virkelig anbefale at se den. På et tidspunkt i dokumentaren ryger det ud af mig “kæmpe røvhul“. Som jo selvfølgelig er til prins Charles. Jeg ved godt ingen ved hvad der rigtigt er sket, udover Diana og Charles selv. Men jeg ved hvilken historie jeg hælder mest til! Flere gange står det rimelig klart at prins Charles har haft en elskerinde, både inden hende og Charles blev gift, og i mange år efter de blev gift. Alle vidste det. Ikke kun Diana selv, men også hele verden. Efter Diana og Charles skilsmisse giver prins Charles på et tidspunkt et interview og fortæller at han aldrig har været utro, og at han var Diana tro hele tiden. BULLSHIT… Hvem er det han prøver at narre? Når ja, udover hele verden selvfølgelig. I alt Charles og Dianas tid sammen var Diana meget syg af bulimi, fordi hun hele tiden følte hun skulle leve op til slottes forventninger, og nok især Charles. Flere på slottet og Charles venner syntes Diana var skør, og at hun burde få noget hjælp. Det er der jeg har det sådan lidt… Ja, hvorfor tror i egentlig hun har det skidt? Hendes mand og resten af hans familie ignorere hende fuldstændig. Alle og en hver ved hvem, og mange gange han ligger og boller ved siden af.

Jeg har så mange spørgsmål til hele det her, og især hendes død. Hun fortæller på et tidspunkt hun havde en lille flirt (ja, det er efter hendes mand stadig boller ved siden af, og ikke har tænkt sig at ændre det) da Charles finder ud af det, dør Dianas flirt “tilfældigvis” i en ulykke. Jeg mener Diana selv siger i dokumentaren at han blev slået ihjel. Jeg kan ikke lade være med at tænke at prinsesse Dianas død ikke var en ulykke. Hvis der skulle sidde nogen derude, og ikke vide hvordan hun døde, så døde hun i en trafikulykke i Paris. Tilfældigt? Det tror jeg godt i kender mit svar på. Og når ja… Prins Charles gifter sig forresten efter Dianas død. Og når ja, han gifter sig med hende han har ligget, og bollet ved siden af med.

Min kæreste synes jeg er dybt åndssvag fordi jeg kan græde over det, og stadig gå så meget op i det 20 år efter. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg får det sådan. Jeg sidder da også nu, og smiler lidt af mig selv. Jeg tror helt oprigtigt at verden ville være et bedre sted hvis der fandtes flere Diana’er.

00-tout-princess-diana-cbs-special 507f31c851ca1e392489b226d17d0595 73426676_10-today-ss-slide-desktop british-royalty-princess-diana-jewelry-diadem diana-birthday-63449

GERMANY - NOVEMBER 05: Diana, Princess of Wales attending a banquet in Munich, She is wearing the Spencer tiara (Photo by Tim Graham/Getty Images)

image37 nintchdbpict000001073429 princess-diana-14 princess-diana-death-williamjpg princess-diana-kate-middleton-kids-pictures princess-diana-william-harry princessdianastyle

   

6 kommentarer

 • Caroline

  Kære Anne, du er ikke alene. Jeg sad også og græd i går, fordi jeg synes simpelthen mediernes behandling af Diana, og hele det engelske kongehus (særligt Charles) … for pokker hvor bliver man vred, fordi for mig at se virkede det som om, at der ikke var plads til en jordnær, stærk kvinde i det engelske kongehus, som havde sin egen stemme, sin egen mening og som i øvrigt ikke ønskede at være et snobbet menneske, der kun så verden gennem sine fine kongelige gardiner…

  Diana er simpelthen så stor en rollemodel, og jeg ville ønske at hun stadig var her den dag i dag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Dejligt jeg ikke er alene om det. Jeg var nemlig rigtig usikker på om jeg skulle udgive indlægget, fordi jeg har sådan en stærk mening omkring det. Men er glad for de beskeder jeg har fået indtil videre <3
   Ville også ønske hun stadig var her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fuldstændig enig med dig! Smuk kvinde på alle måder. Hun fortjente på ingen måder de ting der skete mod hende 😢 Men se bare hvor elsket hun er, selv efter 20 år. Hun vil blive husket for evigt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg syntes også hun var en super skøn prinsesse , med hjertet på det rette sted og gjord en stor forskel for mange mennesker.
  Men hun var faktisk os prinsen utro, ved ikke om det var fordi hun var ensom eller om det var hævnen fordi hun var såret, eller om det hovedet er sandt, men der siges hun havde en affære med en eller anden inden de gik fra hinanden helt. Så hvis det sandt at hun var utro, så er det jo heller ikke ok overhovedet. Men hun er stadig en smuk og skøn prinsesse den dag i dag. 🙂 skøn dag til dig og tak for dit smukke indlæg og er helt enig med dig ellers i det du skriver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  jeg er så enig med dig, anne. deter som om du skriver mine tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Det har 0grå påvirket mig. Både dengang og nu hvor det er i medierne igen. Du er ikke alene om alle dine tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FLOTTESTE KJOLER TIL ALLE ANLEDNINGER.