Mit mest læste indlæg på bloggen nogensinde!

Nem og hurtig mad!

Det bliver lige et kort blog indlæg da jeg er på vej ud af døren. Men jeg tænkte jeg ville vise jer den her morgenmad jeg fik den anden dag, da flere har spurgt hvad det egentlig er. Sandheden er at det faktisk “bare” er det i kan se på billedet. Udover at der også ligger en blandet salat uden tomaterne, æggene, og avocadoen.
Som jeg har nævnt prøver jeg at undgå at spise for meget brød, ris, pasta osv. Jeg spiser det stadig, det skal bare ikke være hver dag, all day. Men med måde faktisk.

Så i stedet for en rugbrød under mine æg, så tog jeg et stort kålblad og lagde under. Både for at få mere salat, men også fordi det ligesom samlede det hele. Over kålbladet er der en blandede salat som jeg havde skåret dagen før. Med blandt andet gulerod, løg, peberfrugt, tomat og agurk. Kan ikke huske om der var mere.
Ovenpå den blandet salat lagde jeg nogle tomatskiver, æg og dertil en avocadocreme som jeg maser sammen med noget salt, peber og lidt hvidløg.
Virkelig nem, sund og hurtig mad.

img_9301 img_9309

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit mest læste indlæg på bloggen nogensinde!