4 PAR SKO TIL 400 KR!

BUBBLEROOM LÆKKERIER!

Sponsoreret af Bubbleroom

Selvom mit skab lige pt. er fyldt helt op og der faktisk ikke er plads til mere, så tror jeg man som kvinde altid liiiige kan klemme lidt ekstra ind. Alt hvad jeg ejer og har i mit skab er jeg så glad for, og bruger faktisk det hele mere eller mindre. Og mit nye tøj fra bubbleroom er jeg også så glad for. Jeg har glædet mit til at vise jer nogle af de ting som jeg har fået derfra, og til ingen penge. Jeg har altid nogle sider som jeg besøger hvis jeg mangler tøj. Men fordi det her er sponsoreret af bubbleroom, kan jeg af gode grunde ikke nævne de andre. Men jeg kan sige at bubbleroom er altid en af dem. Og det er fordi der er så mange forskellige mærker derinde. Det er nemt for mig at finde rundt derinde, og jeg bliver ikke træt af det. Jeg synes tit hjemmesider med tøj kan virke for uoverskuelige. Men bubbleroom er nem! Jeg kan trykke på kategorier, hvilken farve, mærke og størrelse jeg søger. Derfor er det nemt og hurtigt at finde hvad jeg søger. Hvis det ikke er noget bestemt jeg søger, så er der heldigvis mange sider med tøj, som jeg kan bladre igennem.

Jeg har den her gang bestilt et par jeans hjem, som er dem du kan se på billedet. En helt almindelig sort t-shirt som man aldrig kan få nok af. Et par sorte bukser som kan bindes i livet. Og sidst men ikke mindst, har jeg også bestilt en hvid t-shirt hjem.

På billedet nedenfor har jeg en hvid t-shirt på, og et par sorte jeans til. Den hvide t-shirt kan fåes herinde. Den er dejlig blød og er til en god overkommelige pris. De sorte jeans er blevet mine yndlings nu! De er nemlig så behagelige at have på. Og hvis man ved bare lidt om mig, så ved man at jeg aldrig går med jeans. Fordi jeg ikke kan bevæge mig frit i dem, som man jo kan med træningsbukser fx. I kender måske godt følelsen af at smide bukserne efter en lang dag. Der er bare ikke noget bedre. Men i min hverdag vil jeg gerne have det rart hele tiden, og ikke glæde mig til at smide bukserne haha. Giver det mening?
Men med de her jeans kan jeg gå i split og spagat i dem hvis jeg har lyst. Og det er en sikker vinder for mig! Derfor kan jeg så meget anbefale de her jeans. De kan fåes herinde.

pa110034pa110033

Jeg elsker “nede på jorden tøj” hvis man kan sige det, haha. Ikke at jeg ikke elsker palietter og glitter. Men når jeg køber tøj, så er det som regel noget der skal kunne bruges til hverdag også. Det er ikke altid jeg lige synes palietter og glitter passer til det. Og fordi min yndlings farve er sort, så er det også det jeg vælger. Hvilket i måske har lagt mærke til. Tøj for mig, skal kunne bruges i alle anledninger. Derfor er t-shirts og sorte jeans altid en god ide!

Den sorte t-shirt er den samme som den hvide. Den måtte jeg bare have også! Den er dejlig blød og kan fåes herinde til en super fin pris. Bukserne er også dejlige bløde, og har en fin lille detalje på sig oppe ved livet. Da de er sorte er det virkelig svært at vise på billeder. Så derfor kan du tjekker dem ud HER.

collagebubbleDen hvide top/kjole er også fra bubbleroom. Jeg bestilte den fordi jeg synes den kunne være fin til et par klipklappere om sommeren til et par brunge stænger. Nu bliver jeg nok nødt til at have den på til et par lange støvler. Helt så længe støvler, så de dækker knæene. Ellers kan jeg da ikke holde varmen. Jeg er simpelthen en frossen pind lige for tiden, og det bliver jo kun værre. Den hvide kjole kan i også finde på bubbleroom. Psssst. også SUPER blødt materiale!

pa040294

   

1 kommentar

  • NC

    Hvordan er længden på de sorte jeans du har købt derfra? Hader at være lav, da bukserne altid er for lange, og krøller sammen ved anklerne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 PAR SKO TIL 400 KR!