"NY" HÅRFARVE + YNDLINGS HÅRPRODUKTER

Sådan får jeg lange og fyldige vipper.

REKLAME FOR SANZI BEAUTY:
Det skal handle lidt om øjenvipper i dag. For noget af det som er vigtigst for mig er mine vipper. Det gør simpelthen så meget for ens ansigt synes jeg. Så et par lange flotter vipper er i mine øjne noget af det smukkeste. Jeg går selv meget op i mine vipper. Både den gang jeg fik sat vippe extensions på. Men også nu selvom jeg ikke får det gjort længere. Nu får jeg dem nemlig farvet og får indimellem et lashLift. Det har jeg været sindssygt glad for. Især nu, fordi jeg har brugt den her Sanzi Beauty vippe serum i noget tid nu. Den har nemlig gjort at mine egne naturlige vipper er blevet markant længere. Så samtidig med at mine vipper har fået et permanent buk, så er de også blevet længere og mere fyldige synes jeg faktisk også. Det er ret flot!

Den her serum fra Sanzi Beauty er så nem at bruge. Den skal kun bruges en gang om dagen, og man kan allerede se at ens vipper er blevet længere efter 2-3 uger. Jeg tror godt i ved at jeg har været ret glad for vippeserum før i tiden, og har prøvet nogle forskellige ting. Men den her er serum er lidt anderledes end de andre. Hvorfor den er det, det kommer jeg til længere nede.
Den her serum giver længere og mere fyldige vipper på virkelig kort tid. Den her serum er godkendt til kosmetisk brug, så man sagtens kan bruge den én gang om dagen. Der er tilsat en formel som hedder “SymPetide”, som har dokumenteret effekt på væksten af øjenvippehår.

Den her serum er så nem at bruge. Det eneste du skal er sådan set bare at rense dine øjne, så der ikke sidder noget make-up på dem. Derefter påføre du serummet på den øverste vippekant, og det skal kun gøres én gang dagligt. Så nemt! Jeg bruger den inden jeg skal i seng. Det passer med at jeg tager mit make-up af, og renser mit ansigt. Derefter kan jeg putte serummet på.

Som jeg skrev længere oppe, så er den her Sanzi Beauty serum lidt anderledes end andre. Både fordi den ikke svier når man bruger den. Men også fordi den er meget billigere end andre! Den koster nemlig kun 590 kr. Det synes jeg virkelig gør at alle kan være med. Nogle af de priser på andre serums, er jo helt vanvittige dyre! Men det er er da til at betale.

pb130177

Lige nu kan jeg give jer 15% rabat ved at bruger min rabatkode. Den hedder: Anne1
Så hvis du mangler en god julegave til en du holder af. Eller bare gerne vil give dig selv en julegave, så kan du benytte dig at rabatten her 😉

FØR OG EFTER BILLEDER. Det er vildt hvordan jeg bare kan gøre mine vipper længere og længere med mascara efter jeg er begyndt at bruge den her serum. Det er lidt svært at se. Men man kan godt fornemme at vipperne er en del længere end før.

collagesd pb130183

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"NY" HÅRFARVE + YNDLINGS HÅRPRODUKTER