Derfor drak jeg shots kl. 06.00 om morgenen!

Jeg MÅ eje de her selfie lamper!

Jeg vil så gerne have dem. De er nummer 1 på min ønskeliste! De er jo smarte på alle måder..  Jeg vil have begge to. Men den version som der ligger højest på min ønskeliste, må være den, som ses på det første billede. Jeg vil have den stående fremme herhjemme heeeele tiden. For jeg synes faktisk også den er ret fin. Jeg vil ikke bruge den til at få taget flotte billeder, og vil også bruge den når jeg skal lægge min make-up osv.
Især i de her mørke vinterdage, ville den være virkelig god at have. Jeg har ikke lige kigget overalt på nettet endnu, men indtil videre har jeg fundet selfie lampen til omkring 1000 kr. Jeg synes faktisk det er en rigtig fin pris, som jeg sagtens kan overskue. Måske også fordi jeg havde troet den kostede meget mere. Men hvem ved? Måske jeg kan finde den endnu “billigere”, hvis jeg lige leder lidt. Jeg tror også det bliver et hit blandt mine veninder 😉

kylie-jenner-foundation

Prøv lige og se hvor smart den er. Man kan også tage den med sig! Har i set det afsnit hvor Khloe skal have fornyet hendes billede til hendes pas eller kørekort (kan ikke huske hvilket det er) hvor hun har taget selfie lyset med sig? G E N I A L T, haha.

rs-1024x575-171023121629-dl2-1509392949 falconeyes-dvr-160tvc-photography-studio-video-led-ring-light-160pcs-smd-beads-3200k-5600k-color-temperature

Den næste som jeg også er ret vild med, og som jeg også MÅ eje, er det cover som Kim kardashian (og mange andre) har. Der er lys rundt om hele covert. I LOVE IT!! Det har kunne fåes i et par år nu tror jeg. Det er bare mig der har været lidt langsom. Men nu fordi jeg snart får den nye Iphone, så bliver jeg nødt til også at købe selfie covert til.

1468822594-kim-kardashian-taking-a-selfie-jpg 02cd6877c46702d0a1d6ebf7dabdf15a

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor drak jeg shots kl. 06.00 om morgenen!