Min afhængighed af store trøjer!

Noget med menstruation, kyllingfars, glutenfri, og kourtney Kardashian.

Jeg sælger det her blog indlæg ret godt ikke, haha. Jeg anede ikke hvad jeg skulle kalde det her indlæg, fordi det bare lidt er om alt og ingenting tror jeg. Anyways… Jeg har en af de dage hvor jeg kan mærke, min menstruation så småt er på vej. Det kan jeg mærke pga. mit humør, og min krop. Som jeg har skrevet om før, så bliver jeg så sindssygt påvirket når min menstruation er på vej. Men til gengæld så har jeg det ikke på den der helt vanvittige måde, hvor jeg bare får lyst til at æde alt. Heldigvis. Min krop har slappet nok af den sidste måned, hvor jeg faktisk har spist hvad jeg ville.. Jeg havde lige brug for en pause fra alt det sunde. Og det giver jeg også mig selv lov til. Men nu kan jeg mærke at jeg får lysten til at spise clean igen, uden alt for kalorie fyldt mad.

Nu vil jeg bevæge mig ud i køkkenet og lave aftensmad. Jeg har handlet ind til en stor salat, og kyllingfars tror jeg nok. Kan ikke lige huske hvad jeg købte. Men det var på tilbud og kostede 9 kr, så jeg tænkte HAPS. Og så stod der tilmed at det var glutenfri. Så tænkte endnu mere haps. Jeg tror egentlig ikke rigtig jeg ved hvad gluten er. Jo lidt, at det er en kornsort vist nok. Men jeg er nok mere end af dem der køber det, bare for at være med på bølgen. Altså Kourtney Kardashian spiser det ikke, ergo vil jeg jo heller ikke spise det 😉
Og det er selvfølgelig en joke. Altså det med Kourtney.. Altså hun spiser glutenfrit. Men det er jo ikke derfor jeg nogle gange vælger at spise glutenfri. Eller er det? Jeg ved det ikke en gang rigtig selv, haha.

Jeg tror vist det er på tide jeg går ud, og får noget mad i maven, inden jeg skriver mere volapyk her på bloggen.
OVER AND OUT.

img_1902
img_1899img_1910 img_1896

   

4 kommentarer

 • Ida Amalie

  Gluten er et protein, der findes, i større eller mindre grad, i de forskellige kornsorter. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Jeg vil anbefale dig at sætte dig en smule ind i hvad det vil sige at være på en glutenfri diæt, når man ikke har cøliak/glutenallergi, da det kan være decideret usundt, hvis man ikke ved hvad man laver og har med at gøre. Der er nogle ting i glutenprodukter som man ikke får, hvis man stopper med at spise gluten fuldstændig. Produkter som kroppen har brug for, for at kunne fungere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Gluten er et protein, og ikke noget man bør stræbe efter at undgå, med mindre man rent faktisk er glutenintolerant. Faktisk går man glip af en række vigtige vitaminer, mineraler og fibre hvis man konsekvent undgår mad med gluten, som fx ganske almindelige fuldkornsprodukter. At gluten ikke skulle være godt er så misforstået! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Helt enig med dig, Sasha 🙂 Hvis man har mistanke om, at man ikke kan tåle gluten skal man have taget en vævsprøve af tyndtarmen efter MINDST 3 mdr på glutenHOLDIG kost. Det er vigtigt at man har spist glutenholdigt i mindst tre mdr. op til undersøgelsen, da denne ellers kan være misvisende. Årsagen til at undersøgelsen er misvisende, er, at HVIS man har cøliaki vil tyndtarmsslimhinden blive normaliseret på glutenfri kost. Men der er jo andre sygdomme end cøliaki som kan give lignende symptomer. Så hvis man skal finde ud af, om man har cøliaki eller ej, skal man spise gluten i mindst tre mdr. – til man har fået resultatet af vævsprøven. For vævsprøven be- eller afkræfter således diagnosen cøliaki 100 % HVIS man har spist gluten i mindst 3 mdr op til undersøgelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min afhængighed af store trøjer!