Et LILLE tilbage blik på mit liv.

HER ER MINE MAD IDEER.

Jeg har taget vild mange billeder af min mad, henover den sidste måned, som jeg så havde i tankerne at lave et indlæg om. Så det er det jeg gør nu.
Jeg har nemlig fået mange beskeder fra folk rundt omkring, ang. det mad jeg spiser. Jeg ligger nemlig indimellem billeder op på min instagram profil af det mad jeg spiser. Især min morgenmad. I forhold til jeg en gang slet ikke spiste morgenmad, og ikke så det som noget vigtigt. Er morgenmaden nu blevet det vigtigste måltid for mig. Jeg kan mærke at for at jeg fortsætter min dag med at spise sundt, og få dyrket motion, så har jeg behov for også at starte min morgen rigtig. På den måde får jeg mere energi til resten af dagen.

Hvis det skal gå stærkt om morgenen, så bliver det bare til noget yoghurt med musli og blåbær. Altid blåbær! Jeg er blevet besat af dem.
Men hvis jeg har en stille og rolig morgen, som jeg normalt har, så spiser jeg det som du kan se på billederne nedenfor. Jeg prøver virkelig at få så meget grønt som overhovedet muligt. Jeg spiser sindssygt meget spinat, og tvinger det nærmest i mig. Det er jo ikke fordi jeg synes spinat eller grønkål smager sønderligt godt. Men jeg ved det er godt for mig, og derfor bliver jeg nødt til at spise det. Derfor spiser jeg det sammen med noget jeg elsker. Jeg elsker æg, avocado og hytteost! Og for at få min mad lidt mere spændende, og for at få den til at smage af noget, så steger jeg noget grønkål, løg, hvidløg og chili på panden. På den måde har jeg nemt ved at få alt det grønne ned.

Skriv endelig hvis i har nogle spørgsmål til maden. Så svarer jeg på dem.

Jeg skifter indimellem rugbrød ud med enten bare salaten i sig selv, eller en riskiks. Det er alt efter hvad jeg lige føler for. 
Nedenfor har jeg gjort det meget enkelt, og meget grønt. Men der kan i se det trin for trin.

img_2216 img_2217 img_2226

Det bedste ved alt det mad jeg viser i det her indlæg, er at det mætter i så mange timer. Det som også er enorm vigtigt for mig er at jeg bliver mæt. Altså virkelig mæt mæt! Det er derfor jeg spiser så mange grøntsager. Fx. kunne jeg sagtens spise 4 frikadeller til aftensmad. Men i stedet spiser jeg 2 frikadeller, og så propper jeg bare min tallerken med grøntsager. Så det mere er grøntsagerne der mætter mig, og ikke frikadellerne. Håber det giver mening, haha.

Nedenfor har jeg lavet en lille skål med lidt salat i. Her har jeg brugt grønkål, løg, hvidløg og chili.

img_e2398 img_2410 img_2401

Nedenfor har jeg lavet en stor gang frosne grøntsager, lidt laks og æg til. Jeg føler også det giver mig sådan en dejlig start på dagen når jeg spiser det. Jeg får det rigtig godt i min krop.

img_2277

De sidste billeder jeg vil dele med jer, er to måltider fra min aftensmad. Min kæreste lavede fiskefilet som jeg elsker. Men i stedet for den klassiske med rugbrød og remoulade, så spiste jeg en gang grøntsager til, og noget hytteost. Elllllesker hytteost!
Det andet måltid i kan se er hakkebøf med grøntsager. Igen har jeg taget mange grøntsagerne på tallerken, og kun en enkel lille bøf. Jeg kunne sagtens spise 2 hakkebøffer, men jeg spiser mig mæt i grøntsager i stedet. Mindre kød, mere grønt!

img_2353 img_2424

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et LILLE tilbage blik på mit liv.