Alt hvad du behøver.. Og så med 50% at spare!

Hårfarve beslutninger

Nogle af jer har måske set det billede jeg lagde op på min instagram forleden dag, hvor jeg skrev om min store udgroning. Når det kommer til min hårfarve, så skifter jeg utrolig tit mening. Pludselig skal det være helt lyst, så skal det være lidt mørkere, så skal det være koldt lyst, osv osv. Jeg laver aldrig den helt store forvandling med pink, lilla, eller sort hår. Det er for vildt til mig.

Nu er jeg kommet til den beslutning at jeg bliver nødt til at få det farvet lidt mørkere. Simpelthen fordi min udgroning er så mørk. Den er ikke en gang leverpostejs farvet, men faktisk rigtig rigtig mørk. Min mor og far har trods alt også helt sort hår, så at jeg bliver ved med at farve det lyst er jo lidt dumt. Men jeg er så småt ved at acceptere at gud har skabt mig med mørkt hår, så det er på tide snart at indse det 😉 Dog er jeg ikke helt klar til at få det farvet helt mørkt som min udgroning rent faktisk er. Men jeg har valgt at beholde meget af det lyse, MEN få det lidt koldere i farven, og få et par mørke striber i. På den måde kommer det til at se mere naturligt ud. Så giver det også lidt mere mening at mine øjenbryn er så mørke. Jeg gør slet ikke noget ved mine bryn, de er bare så mørke i sig selv.

Jeg har selvfølgelig kigget på lidt forskellige hårfarver, og fundet nogle jeg synes var rigtig fine. Nogle er lidt lysere end andre, men stadig med det der mørke i sig. Jeg kan altid få det mørkere og mørkere hen af vejen.

 


Jeg skal have farvet mit hår med den måde der hedder balayage, og jeg tror jeg har fundet den helt rigtige frisør til den opgave. Hvem det er, kommer i til at finde ud af meget snart. Udover at få det farvet, skal jeg også have klippet mit hår. Pga. den lyse farve, er det blevet slidt, så det vil jeg også gerne lave om på. Heldigvis har jeg det tykkeste hår, så der kommer stadig til at være masser af det tilbage.
Nedenfor har jeg fundet lidt inspiration til hvad jeg skal have lavet. Noget af det minder lidt om hinanden, og noget af det er også lidt mørkere end det andet.


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt hvad du behøver.. Og så med 50% at spare!